Advies – E.H.B.A.

Loopt het systeem niet zo vloeiend als u zou willen? U bent zeker niet de enige. In de 15+ jaar dat wij actief zijn in uiteenlopende branches, hebben we goed kunnen zien dat IT een organisatie vleugels of betonnen schoenen kan geven. Kan het beter? Nou en of! ChiliConCode is uw Eerste Hulp Bij Automatisering.

Bijna elke organisatie heeft baat bij een goed uitgedachte automatiseringsoplossing. U wilt zich concentreren op uw kernactiviteiten, zonder tijd te verliezen aan het dubbel invoeren van gegevens, het niet kunnen vinden van belangrijke informatie, het maken van fouten in de primaire processen die voorkomen zouden kunnen worden door gebruik te maken van een goed systeem.

Automatisering kan een zegen of een vloek zijn. De meeste bedrijven hebben te maken met een veelheid aan systemen, die lang niet altijd goed samenwerken. Hoe nu verder? Een nieuw systeem? Een grote speler zoals SAP of Microsoft inschakelen? Maatwerk laten ontwikkelen? Er liggen een stapel zeer uiteenlopende offertes en strategieën voor u.

U kunt ons inschakelen om aan uw zijde te staan en helderheid te scheppen in de veelheid van mogelijkheden die automatisering biedt. U wilt uiteraard dat de gekozen oplossing(en) aansluiten bij uw (gewenste) manier van werken, zichzelf binnen afzienbare tijd terugverdienen en liefst helpen meer groei, kwaliteit en winst mogelijk te maken.