Portfolio

Kleine greep uit een rijke variatie aan uitgevoerde projecten, waaronder PHP (Symfony 2), ColdFusion (Lucee/FW1) en adviestrajecten.

TukTuks zijn leuk. Heel leuk. En ook nog eens elektrisch! De TukTuk Factory groeit met grote sprongen en vroeg ChiliConCode te analyseren hoe de gekozen automatiseringsoplossingen mee kunnen groeien om het huidige kwaliteitsniveau te waarborgen bij verdere uitbreiding. Nieuwe site & shop worden ontwikkeld, onder andere gebruik makend van Symfony 2 (PHP) met Sonata Adminbundle […]

Voor PRISMA werkt ChiliConCode mee aan het mogelijk maken van Beeldverhalen voor Stichting Opvoeden. Informatieve, praktijk getoetste en wetenschappelijk onderbouwde informatie voorgelezen en voorzien van animatie. O.a. het beheren en publiceren via en REST API behoorde tot onze werkzaamheden.

In opdracht van PRISMA bijgesprongen op het project OBIS (On Board Information Services) voor de Nederlandse Spoorwegen. Veel technische uitdagingen te overwinnen en de modernste technieken worden ingezet voor het kunnen tonen van actuele reis-, overstap- en verstoringsinformatie.

Wij zijn o.a. ingeschakeld om te assisteren bij het uitrollen van een nieuwe interne versie van de API in Duitsland en het mede mogelijk maken van een tweede datacenter

Prisma IT schakelt me in wanneer ze extra ColdFusion capaciteit nodig hebben. Recent o.a. werkzaam aan diverse Stepstone projecten in Brussel.

Bij Application Builders werk ik een dag in de week mee bij het bouwen en onderhouden van Android/iPhone apps, met name de 'achterkant' (API) en de bijbehorende websites.

Voor BMK-IS voer ik regelmatig aanpassingen uit aan backoffice automatiseringssoftware voor met name de schade-expertise branche.

http://www.indetoelast.nl/

Redesign en omzetten naar WordPress

Online Backoffice automatiseringssoftware

Een applicatie voor managers in de olie industrie om te helpen voorkomen dat er schade aan mens, milieu (en uiteraard de portomonnee) optreedt. Helpt risico's in kaart te brengen via een Workshop en uiteindelijk via Management-rapportage.